Известие

Collapse
No announcement yet.

Помощ, катализатор?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от shakata Покажи съобщение
    Ами мисля че не сам еко4, защото сам с 2 сонди, в неделя като не съм на работа ще лягам под колата и ще разгледам по-подробно сиуацията каква е....
    но така като гледам май единствения вариант е нов катализатор ..
    Имаш и трета ламбда след катализатора, ако не е искубната. Направи това, което съм ти написал. Не се занимавай с глупости. Третата ламбда е точно да следи катализатора. А ако разбираш от електроника и сам можеш да си направиш симулатора - излиза около 10лв.
    Last edited by Stranger65; d.m.y г., 20:02. Основание: грешка

Comment

За съжаление неразбирам грам от електрика, но мисля да слагам симулатор и изтърбушвам катализатора, мерси на всички за помоща и мненията
      Алфа ромео 147 1.6 16v 76kw

Comment

Аз междодругото сам с газов инжекцион, дали са ми сложили такав ламбда симулатор?
        Алфа ромео 147 1.6 16v 76kw

Comment

Това със симулатора е добра идея......
          Баси 2000 кинта за катализ, че то ще му доде по евтино да си земе сите принадлежности за ЦФ2 двг, доколкото знам железата са едни и същи, една ламбада и прочее бре......
          Last edited by ФЕРАРИСТ; d.m.y г., 16:23.
          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от Stranger65 Покажи съобщение
            Ако си ЕКО4 с трите ламбда сонди слгаш на мястото на последната след катализатора един симулатор от газаджиите, настройваш и пееш
            Аз го имам същия проблем и вече доста време си карам без катализатор и със светнало табло, ако имам как да се сложи симулатор, от къде мога да си го купя ?
            Алфа Ромео 147 1.6 TS

Comment

Първоначално публикувано от pechenia Покажи съобщение
              Аз го имам същия проблем и вече доста време си карам без катализатор и със светнало табло, ако имам как да се сложи симулатор, от къде мога да си го купя ?
              Имаш ЛС

Comment

Working...
              X